Les Nits a Sant Cugat inclouen un concert de pop-rock impulsat per Cugat.cat


Temes relacionats

Neixen les Nits a Sant Cugat amb una vintena de propostes culturals a la ciutat ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

Les Nits a Sant Cugat comptaran amb una aposta impulsada per Cugat.cat, un concert de pop-rock amb artistes santcugatencs a la plaça de Barcelona. Serà el 19 de juliol amb un cartell format per Oriol Cors, La Porta dels Somnis en acústic i Blue Velvet Band, a partir de les deu de la nit.

La plaça de Barcelona acollirà el 19 de juliol les actuacions dels santcugatencs Oriol Cors, a les deu de la nit, La Porta dels Somnis, a un quart de dotze, i de Blue Velvet Band a dos quarts d'una de la nit. Aquest concert està impulsat per Cugat.cat i l'Ajuntament, i està emmarcat dins el cicle Nits a Sant Cugat.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha qualificat de complicada l'elecció de les tres bandes santcugatenques per l'alt nivell musical local.

Jessica Sotodosos

De cara a seleccionar aquestes tres formacions hem tingut en compte el segell santcugatenc, que tinguin temes nous i la qualitat indiscutible.


La Nits a Sant Cugat aplega sota un mateix paraigua propostes com les Nits de Música al Claustre, les Lectures a la fresca i una nova aposta, les visites de nit al Monestir amb notes musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.