L'escultora florestana Ariane Patout porta la seva obra a Suïssa


  • Comparteix:

Ariane Patout, treballant en un dels seus projectes / Font: Arianepatout.com

Ariane Patout, treballant en un dels seus projectes / Font: Arianepatout.com

L'artista florestana Ariane Patout trasllada fins al 16 de juny tres de les seves obres al Simposi Internacional d'Escultura a la ciutat suïssa de Morges. L'escultora santcugatenca s'uneix a 34 artistes d'arreu del món en un espai de creació i d'intercanvi d'aquesta disciplina artística.

El Museu Chateau de Morges acull des de fa 21 anys el Simposi Internacional d'Escultura, enguany amb representació local. La florestana Ariane Patout compartirà espai amb una trentena d'escultors de fins a 20 països d'arreu del món. Els artistes mostraran fins al 16 de juny el seu millor treball a mà sobre materials com la fusta i la pedra.

La florestana Ariane Patout va estudiar batxillerat artístic a l'institut Angeleta Ferrer i des de llavors el seu bagatge artístic ha continuat molt arrelat a la ciutat. Entre altres projectes, Patout coordina l'espai expositiu local La Musa showroom i forma part del taller d'escenografia del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.