El florestà Raül Tortosa estrena a l'agost la nova comèdia d'Apunta Teatre


Temes relacionats

'Fundido a negro', protagonitzat per Raül Tortosa, premi a millor curtmetratge (30/set/12)

Una Hora Más arribà al programa 'Desendolla't' de Cugat tv ( 6/gen/12)


  • Comparteix:

Cartell de l'espectacle / Font: Apunta Teatre

Cartell de l'espectacle / Font: Apunta Teatre

L'actor florestà Raül Tortosa estrenarà el 21 d'agost l'obra 'Totes les parelles ho fan'. El santcugatenc, que forma part de la companyia Apunta Teatre, torna al Teatre Gaudí després de triomfar amb la comèdia 'Tu digues que l'estimes'.

Després de l'èxit de l'obra 'Tu digues que l'estimes', la companyia Apunta Teatre torna al Teatre Gaudí per oferir una comèdia, 'Totes les parelles ho fan'. El santcugatenc Raül Tortosa formarà part de l'obra interpretant el rol d'en Víctor. Aquest personantge és un alt càrrec d'una empresa que dedica poc temps a la seva dona i aquesta decideix fer la maleta i marxar. A més de Tortosa, tres personatges més formen part de l'obra, en la qual tots quatre viuran un munt d'embolics per acabar descobrint que no tot a aquesta vida és el treball i els diners.

Raül Tortosa és llicenciat i doctorat en medicina veterinària. El 2002, després d'acabar els estudis, va estudiar art dramàtic a l'Estudi Nancy Tuñón de Barcelona. El seu debut va ser el 2005 amb la serie de la Televisió de Catalunya 'Pecats Capitals'. El 2006 va començar a interpretar el paper de Nico a la serie 'El Cor de la Ciutat'. També ha realitzat diversos llargmetratges i curtmetratges, entre d'altres, 'Persuasió' de Miquel Casals i 'Blanco roto' de Nerea Lebrero.

La comèdia 'Totes les parelles ho fan' està escrita i dirigida per Ivan Campillo i es representarà al Teatre Gaudí de Barcelona a partir del 21 d'agost, de dimecres a diumenge a dos quarts de nou de la nit. La durada és d'una hora i 30 minuts i el cost de l'entrada és de 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.