Els cinemes avancen l'estrena de 'Lobezno Inmortal'


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Lobezno Inmortal' / Font: Lobeznoinmortal.es

Fotograma de la pel·lícula 'Lobezno Inmortal' / Font: Lobeznoinmortal.es

El nou film de Hugh Jackman, 'Lobezno Inmortal', s'estrena aquest dimecres a les sales de Yelmo Cines i Cinesa per coincidir amb els Estats Units. L'actor australià continua representant un dels principals personatges de l'univers X-Men, sota les ordres de James Mangold.

'Lobezno Inmortal' és la sisena aparició de Lobezno a la gran pantalla i la sisena interpretació del personatge per part de Hugh Jackman, a més de ser la segona pel·lícula en solitari d'aquest mutant del món dels X-Men.

La pel·lícula es basa en la mini-sèrie 'The Wolverine', en la qual Lobezno viatjarà al Japó per retrobar-se amb el seu passat. Un cop allà, el personatge començarà a recordar coses i especialment a descobrir coses sobre ell mateix. A la cinta tampoc no faltarà la trama romàntica, ja que el personatge de Jackman s'enamora de nou en aquest capítol de la franquícia.

A 'Lobezno Inmortal' també treballen Tao Okamoto, que interpreta Mariko, i Rila Fukushima, que encarna Yukio. Les dues actrius, més conegudes sobre les passarel·les, seran companyes de Lobezno.

Els efectes especials no faltaran a la pel·lícula, continuant amb l'estètica de la saga 'X-Men'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.