Els actors santcugatencs desembarquen als escenaris barcelonins


  • Comparteix:

Madaula i Orella comparteixen escenari al Teatre Romea / Font: Teatre Romea

Madaula i Orella comparteixen escenari al Teatre Romea / Font: Teatre Romea

'Un aire de família', amb Francesc Orella i Ramon Madaula; 'El crèdit', amb Jordi Bosch; 'Cançó d'amor i de guerra', amb Joan Berlanga, Xavier Tor, Roger Casadellà i Sara Bañeras; i 'Barcelona', amb Emma Vilarasau, són algunes de les propostes teatrals amb participació santcugatenca als escenaris barcelonins. Aquestes obres es poden veure aquest setembre i octubre al Teatre Romea, a la Sala Villarroel, al Victòria i al Teatre Goya.

'Cançó d'amor i de guerra' és un clam a la llibertat dels pobles i també la reivindicació d’una dona que vol poder decidir el seu destí per ella mateixa. És una sarsuela ambientada el 1793, a la qual l’acció se situa en un poble de la Catalunya Nord durant la Revolució Francesa. Es pot veure al Teatre Victòria fins aquest diumenge, amb actuacions diàries a dos quarts de nou del vespre fins divendres i a les sis de la tarda el cap de setmana.

Francesc Orella i Ramon Madaula comparteixen escenari a 'Un aire de família' al Teatre Romea, sota la direcció de Pau Durà. Explica la reunió setmanal d'una mare i els seus tres fills al restaurant d'un d'ells i que no es desenvoluparà de manera pacífica. Les actuacions són dijous i divendres a dos quarts de nou del vespre, una sessió doble dissabte a les sis de la tarda i a les nou del vespre i diumenge a les sis de la tarda.

'El crèdit', amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, narra l'estratègia d'un client d'una entitat bancària per aconseguir un crèdit de mans del director del banc. Els divendres, a dos quarts de nou del vespre a la Sala Villarroel. Repeteix horari dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent.

Emma Vilarasau comparteix escenari amb Míriam Iscla i Jordi Banacolocha a 'Barcelona' a partir del mes vinent. 'Barcelona' és el retrobament de dues dones amb comptes pendents a una ciutat on tindrà lloc la darrera batalla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.