Arrenca la Mostra de Teatre de Valldoreix amb un sentit homenatge a Espriu


Temes relacionats

Espriu protagonitzarà l'inici de la 20a Mostra de Teatre de Valldoreix ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

La figura d'Espriu ha arrencat la mostra

La figura d'Espriu ha arrencat la mostra

La Mostra de Teatre de Valldoreix ha arrencat aquest diumenge la seva 20a edició amb la qual el Grup de Teatre Espiral dóna per consolidat el seu compromís amb els autors catalans. De fet, la mostra ha donat el tret de sortida amb l'obra 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum', un homenatge a l'escriptor de Santa Coloma de Farners.

La Mostra de Teatre de Valldoreix ha tornat a pujar a l'escenari del Casal de Cultura del territori un autor català. En aquest cas, la vida i obra de Salvador Espriu han pres forma a través del muntatge 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum', una peça biogràfica que recull fragments de les seves creacions literàries.

La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que aquest espectacle vol ser un homenatge a l'escriptor i un reconeixement a la seva aportació a la cultura catalana.

Trini Escrihuela

Aquest any és el centenari de Salvador Espriu. Ha fet molt per la llengua i el país i calia fer-li aquest homanatge. S'haruia de fer a tots els racons de Catalunya.


Durant aquests 20 anys de trajectòria, la Mostra de Teatre de Valldoreix ha apostat fermament per autors catalans. En aquest sentit, Escrihuela ha explicat que, tot i les dues dècades que acumula la iniciativa, manté la mateixa línia.

Trini Escrihuela

Ens mantenim en la mateixa línia. Vam començar per fer teatre de format d'autors catalans, però també hem acollit obres de gran format.


La 20a Mostra de Teatre de Valldoreix s'allargarà fins al 17 de novembre. La propera cita és diumenge vinent amb la representació de '25 de gener' d'Eloi Falguera, una obra sobre l'entrada de les tropes franquistes a Terrassa el 1939 interpretada per la companyia Punt i Seguit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.