Un dels fenomens de la temporada teatral endolceix el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els actors Albert Triola i Ramon Pujol han fet riure els  espectadors amb els personatges d'Àlex i Bruno

Els actors Albert Triola i Ramon Pujol han fet riure els espectadors amb els personatges d'Àlex i Bruno

La primera comèdia del dramaturg Guillem Clua, 'Smiley', ha arribat aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori per mostrar una història d'amor gay universal. Els actors Ramon Pujol i Albert Triola, s'han posat a la pell de dos personatges, l'Àlex i el Bruno, que tot i tenir poc a veure l'un amb l'altre, han demostrat que l'amor és capaç de tot. El públic santcugatenc ha rigut amb un muntatge que mira d'una manera honesta i còmica el col·lectiu gay que tan bé coneix el director del muntatge.



Quan el director i dramaturg Guillem Clua va escriure 'Smiley' la seva intenció era explicar d'una manera honesta i amb molt d'humor la forma que tenen de relacionar-se les persones homosexuals. Però la història d'amor gai que viuen els dos protagonistes, el Bruno i l'Àlex, ha resultat ser tot un fenomen de taquilla. El que demostra 'Smiley' és que les claus de la seducció gay no són tan diferents de les que segueix qualsevol persona, sigui de la tendència sexual que sigui.

Al Teatre-Auditori el muntatge ha arribat un any i un dia després de la seva estrena a la sala Flyhard, havent passat pel Teatre Lliure i el Club Capitol. En aquest sentit el director de l'obra, Guillem Clua, que no s'ha volgut perdre la funció al Teatre-Auditori, ha explicat que encara els costa creure l'èxit que ha assolit l'obra.

Guillem Clua

No ens podem creure que amb només un any aquest muntatge hagi pogut passar d'una sala amb 40 butaques fins al Teatre-Auditori de Sant Cugat.


'Smiley' explica d'una manera dolça i divertida com la vida de qualsevol persona pot canviar en tan sols un segon. Els espectadors santcugatencs han sortit així de contents després de riure durant més d'una hora i mitja.

Públic

M'ha agradat molt, és molt divertida./ Està molt bé perquè un s'hi veu molt identificat i aquest toc de d'humor fa que t'ho prenguis d'una altra manera./ El tema està molt ben tractat i els actors ho fan molt bé.


L'èxit d'aquesta història ja té la seva traducció a l'anglès, el castellà, l'alemany, l'italià, el búlgar i el grec i té produccions previstes a Colòmbia, Xile, Mèxic i Madrid. A Catalunya el muntatge seguirà la seva gira i de moment el 8 de desembre 'Smiley' trepitjarà l'escenari de la sala polivalent de Montmeló.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.