El món de fantasia de Gerónimo Stilton deixa amb la boca oberta grans i petits


Temes relacionats

El musical 'Geronimo Stilton' transforma el Teatre-Auditori en un món oníric ple de fantasia (13/mar/11)


  • Comparteix:

L'espectacle ha comptat amb els personatges més diversos

L'espectacle ha comptat amb els personatges més diversos

La màgia de Gerónimo Stilton ha deixat una vegada més el públic amb la boca oberta. Un any després de trepitjar el Teatre-Auditori, el musical ha tornat a l'equipament i l'ha convertit en un món de fantasia, ara en castellà. Els personatges més extravagants han fet somiar grans i petits amb una obra espectacular i farcida de sorpreses.



Els efectes del musical s'han reafirmat amb una funció que ha mantingut l'atenció de grans i petits al llarg de les dues hores que dura el muntatge. L'espectacle és una adaptació de les aventures dels contes infantils Gerónimo Stilton que segueix triomfant, ara en castellà. La bondat, la solidaritat i l'amistat han agafat forma a través de les peripècies del protagonista, un ratolí periodista a qui se li encarrega la tasca de salvar la reina de les fades, segons ha explicat el mateix Stilton.

Gerónimo Stilton

Sóc un periodista que passo diverses aventures. Tothom s'hi pot sentir identificat i vol passar les aventures amb mi, per tenir aquesta sensació que cada dia és un repte nou.


El musical està dirigit per Àngel Llàcer amb Manu Guix com a director artístic i ha estat guardonat amb el Premi Butaca per al millor espectacle musical i el Premi de Teatre Musical al millor musical infantil. La fascinació que desperten les aventures d'Stilton s'ha fet evident entre els més petits, que han explicat per què els agrada tant la història d'Stilton.

Públic

M'agrada el drac quan surt amb el Gerónimo. / El seu llibre m'agrada molt. / M'agrada la princesa. / Les seves aventures són molt divertides.


El Teatre-Auditori ha acollit durant aquest cap de setmana les úniques funcions que el musical farà a Catalunya en la seva gira per l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.