In-Fusió Teatre recorda Esteve Polls amb 'Tot passejant pel Poema de Nadal'


Temes relacionats

'Poema de Nadal' porta els versos de Sagarra al Teatre-Auditori ( 9/des/12)

Més de 250 espectadors a la representació de 'Poema de Nadal' (11/des/09)

Òmnium Cultural porta el muntatge 'Nadal a casa' aquest dijous al Teatre la Unió (11/des/08)


  • Comparteix:

In-Fusió Teatre ha encomanat l'esperit nadalenc amb l'espectacle 'Tot passejant pel Poema de Nadal', que s'ha representat aquest diumenge al Teatre la Unió. La companyia ha adaptat l'obra 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra en un muntatge que també ha servit d'homenatge al director de teatre Esteve Polls.

'Tot passejant pel poema de Nadal' és una versió de l'obra 'Nadal a Casa', basada en el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra. Aquest darrer muntatge es va representar el 2009 a Sant Cugat sota la direcció d'Esteve Polls. L'adaptació d'aquest diumenge ha renovat l'escenografia i ambientació, però ha mantingut el guió original per conservar viva l'essència de la peça, segons la directora del muntatge, Teresa Canas.

Teresa Canas

Aquest any es deixava de fer i jo com a In-Fusió teatre no volia que es perdés el Poema de Nadal i l'he renovat: el text és el mateix però la posada en escena és diferent.


L'espectacle havia previst l'assistència de Polls, però per motius de salut finalment no ha pogut assistir a la cita. Tot i això, a l'inici de la funció Teresa Canas ha mencionat el dramaturg i li ha dedicat l'espectacle.

Teresa Canas

Aquí a Sant Cugat la primera vegada que es va fer el poema de nadal la va dirigir Esteve Polls. El que he après d'ell és a estimar el 'Poema de Nadal' de la manera en la que ell el dirigia.


Amb aquesta emotiva benvinguda, In-Fusió Teatre ha encapçalat una estrena amb molt bona rebuda per part del públic. L'espectacle ha comptat amb la participació del Cor Octet de 9 i de la Companyia de Teatre Infantil de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.