Les corals l'Harmonia i Music' Al Cor reben el Nadal a l'església de l'Assumpció


  • Comparteix:

La Coral l'Harmonia a l'església de l'Assumpció / Foto: Coral l'Harmonia

La Coral l'Harmonia a l'església de l'Assumpció / Foto: Coral l'Harmonia

Les corals Harmonia i Music' Al Cor de Valldoreix han ofert aquest dissabte un recital a l'església de l'Assumpció. Les dues corals han compartit escenari amb la Coral Sant Sadurní durant el tradicional Concert de Nadal d'aquesta església de Valldoreix.

Les corals de Valldoreix, sota la batuta d'Albert Santiago, han alternat nadales populars com 'El desembre congelat' i 'Joia al món', amb altres més innovadores com 'I have a dream' d'ABBA i 'Go, tell it on the mountain'.

La Coral Sant Sadurní, per la seva part, ha interpretat altres temes nadalencs com 'La llum de l'estrella' i 'Coventry Carol' i ha comptat amb la participació del baríton Jaume Soler i el pianista Jordi de la Torre.

Més d'una seixantena de persones han assistit al concert a l'església de l'Assumpció. L'acte ha comptat amb la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i el vocal de Cultura, Joaquim Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.