Zannou, de nou nominat als Goya


  • Comparteix:

Moment de la presentació d''Alacrán enamorado' amb el santcugatenc Santiago Zannou al centre

Moment de la presentació d''Alacrán enamorado' amb el santcugatenc Santiago Zannou al centre

El santcugatenc Santiago Zannou està nominat al Premi Goya al millor guió adaptat, juntament amb Carlos Bardem, per 'Alacrán enamorado'. La pel.lícula, dirigida pel mateix Zannou, també opta al guardó per la millor direcció artística.

'Alacrán enamorado', basada en la novel·la homònima escrita pel mateix Carlos Bardem, narra la història d'amor d'un jove neonazi i una mulata. El film està protagonitzat per Álex González, Judith Diakhate, Carlos i Javier Bardem.

El santcugatenc Santiago Zannou s'ha mostrat molt content per la nominació perquè reconeix la feina feta per Bardem i ell mateix.

Santiago Zannou

Avui hem de gaudir. No vull pensar en el que passarà al febrer. Avui és un dia de pensar en el treball que hem fet abans.


Santiago Zannou ja va guanyar un Goya en la categoria de millor director revelació per la pel·lícula 'El truco del manco'. La gala dels Premis Goya tindrà lloc el 9 de febrer a l'hotel Auditórium de Madrid amb la presentació de Manel Fuentes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.