Jordi Traphero porta el seu homenatge a Dalí fins a València


  • Comparteix:

El pintor florestà Jordi Traperho transporta la seva exposició A DALÍ fins la galeria AKKA del País Valencià. L'exposició és un homenatge composat per escultures de Dalí i pintures del mateix Traperho que ja van estar exposades durants els mesos de desembre i gener a la galeria DARBY Louise de Barcelona.

El pintor sanntcugatenc Jordi Traperho va inagurar la seva esposició itinerant A DALÍ el 6 de febrer a la galeria AKKA de València. L'exposició està formada per escultures de la col.lecció Clot de Dalí que van arribar des del Japó i d'una sèrie de quinze pintures que són interpretacions de les escultures del Dalí.

En general, totes les obres exposades són interpretacions plàstiques que responen a la tridimensionalitat de l'escultura, tot seguint l'estil del pintor santcugatenc. Així ens ho explica el mateix Jordi Traperho.

Jordi Traperho

No tinc un estil concret.


Algunes de les obres exposades més importants són "Carmen", inspirada en la "Bailadora" de Dalí o "La Alhambra cosmològica", inspirada en l'escultura "El esplendor de l'Islam".
Traperho fa, amb aquesta exposició, una interpretació lliure de l'estil surrealista de Dalí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.