Ruiperez plasma la seva realitat particular en una mostra a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

L'artista Ruiperez

L'artista Ruiperez

L'artista Ruiperez reflexiona sobre l'art amb una exposició eclèctica que s'ha inaugurat aquest divendres a la Sala Rusiñol. Sota el títol 'Prismes', la mostra inclou pintures, dibuixos i 'collages' que retraten ballarines, músics i models amb un estil semifiguratiu.

L'obra més recent de Ruiperez es pot veure a la Sala Rusiñol mitjançant una exposició que experimenta amb els gèneres pictòrics. La mostra engloba obres figuratives i semifiguratives per plasmar la realitat particular de l'artista. Es tracta d'un recull de pintures i il·lustracions molt vinculades amb el món de la música, segons ha explicat l'autor de les obres, Ramon Gutiérrez, conegut artísticament com a Ruiperez.

Ruiperez

El gest del músic amb el seu instrument i la llum resulten elements molt interessants de pintar. És fer una reflexió de l'art sobre l'art.


L'artista incorpora elements de roba i paper en les seves pintures a mode de 'collage', en una tècnica que li permet mostrar la realitat 'des de tots els prismes', ha destacat Ruiperez. L'exposició es podrà veure fins al 5 de febrer a la Sala Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.