New Age Quartet posa música a les projeccions de cinema mut


Temes relacionats

El treball en equip i la creació de sinergies, objectius de la nova proposta de l'OSSC (11/oct/12)


  • Comparteix:

És un fragment del curt que s'ha projectat.

És un fragment del curt que s'ha projectat.

La música i el cinema mut han fet vibrar aquest diumenge el públic santcugatenc, de la mà de les composicions inèdites del New Age Quartet, format per membres de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC). El concert, dirigit especialment als socis i simpatitzants de l'orquestra, ha recuperat el format de les primeres projeccions de cinema amb música en directe creada especialment per a l'ocasió.

El concert audiovisual ha omplert l'Aula Magna del Conservatori Municipal amb socis i simpatitzants de l'OSSC. Segons el director de la formació musical, Josep Ferré, l'objectiu d'aquests concerts és premiar la fidelitat del públic, que considera primordial juntament amb els intèrprets.

Josep Ferré

El capital més gran que té l'orquestra no és ni diners, ni subvencions ,ni espais especials, sinó els seus membres i el públic.


En aquesta ocasió, l'eix central del concert han estat les composicions que el New Age Quartet ha creat per a les projeccions. Alguns dels membres de la formació han destacat la dificultat afegida que això suposa, ja que els músics han de plasmar allò que transmeten les imatges.

Isabel Medina i Josep Juan

Hem pensat la música per cada seqüència, i la manera de tocar és totalment diferent. / Els guions els hem fet nosaltres, és a dir, hem compost la música pel que presentem.


El New Age Quartet està format per Isabel Medina al piano; Josep Juan, trompeta i fiscorn; Miquel González al contrabaix i Jordi Planet, la percussió. Tot ells formen part de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.