Triple estrena avui a la cartellera de cinema de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell del film 'Mindscape'

Cartell del film 'Mindscape'

'Mindscape', 'Hércules: el origen de la leyenda' i '¿Qué hacemos con Maisie?' són els títols de les tres pel·lícules que s'estrenen aquest divendres al cinema Yelmo de la ciutat. Les sales Cinesa no projecten cap film nou aquesta setmana.

'Mindscape' és un 'thriller' psicològic del director Jorge Dorado que explica la història d'un expert a introduir-se en la ment d'altres persones. En aquesta ocasió, el seu objectiu és una adolescent que podria ser una jove traumatitzada o una brillant sociòpata.



'Hércules: El origen de la leyenda' de Renny Harling és una pel·lícual d'acció que parla d'aquest personatge de la mitologia grega. El film està protagonitzat per Kellan Lutz, conegut pel seu paper a la saga 'Crepúsculo'.



'¿Qué hacemos con Maisie?' és la nova pel·lícula de l'actriu Julianne Moore que explica la història de la petita Maisie que es veu involucrada en l'amarg divorci dels seus pares, una estrella del rock i un marxant d'art.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.