Les corals La Lira i La Unió reprenen les caramelles per Setmana Santa


Temes relacionats

La Lira i l'Aliança protagonitzen les 'Nits de música al clautre' (15/jun/13)


  • Comparteix:

La coral La Lira en una edició anterior de les caramelles

La coral La Lira en una edició anterior de les caramelles

La coral La Lira i la coral de La Unió mantenen la tradició i acosten als santcugatencs les caramelles catalanes per les festes de Pasqua. Les dues formacions han programat un recorregut que passarà com cada any pels llocs més emblemàtics de la ciutat el diumenge 20 i el dilluns 21 d'abril.

La Lira arrencarà la cantada de caramelles el diumenge a un quart d'onze del matí a la plaça de Sant Pere i acabarà a les dues del migdia a la plaça de Barcelona. Dilluns al matí, el recorregut començarà a la plaça de la Vila. Ja a la tarda, a dos quarts de sis, La Lira omplirà de caramelles la ciutat des de la plaça de Lluís Millet fins a la plaça d'Octavià i el monument a Josep Anselm Clavé.

El president de la La Lira, Josep Garrell, ha explicat que les caramelles són una tradició catalana que s'ha de conservar.

Josep Garrell

Les caramelles són una tradició catalana, no s'han de deixar perdre i la gent és molt atenta tant diumenge com dilluns.


De la seva banda, la coral de La Unió Santcugatenca començarà el recorregut de diumenge a tres quarts de deu del matí a la seu de l'entitat. Dilluns el recorregut arrencarà del carrer de Sant Tomàs i arribaran fins a la plaça de Lluís Millet i el golf.

La coordinadora d'aquesta coral, Montse Tizón, ha afirmat que els santcugatencs tenen molt interioritzades les caramelles i que, per tant, segueixen aquesta tradició.

Montse Tizón

La gent accepta molt les caramelles. Són un fet bastant tradicional per a tots aquells a qui els agraden.


Diumenge al migdia les dues corals participaran en una cantada conjunta a La Llotgeta del Monestir i a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.