S'estrena 'El Crit del Temps' amb el cor Òpera de Cambra de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'orquestra, la cobla i els cors que han interpretat 'El Crit del Temps' / Foto: ACN

L'orquestra, la cobla i els cors que han interpretat 'El Crit del Temps' / Foto: ACN

El cor Òpera de Cambra de Sant Cugat ha acompanyat amb música i veu l'estrena de la peça de Xavier Pagès i Joan Duran 'El Crit del Temps'. La composició, que s'ha interpretat aquest dissabte a L'Auditori de Barcelona en la 25a edició del concurs 'La Sardana de l'Any', pretén commemorar els fets de l'Onze de Setembre del 1714.

'El Crit del Temps', que s'ha interpretat en primícia a l'acte organitzat per la Confederació Sardanista de Catalunya, recrea musicalment instants de la caiguda del mur de Barcelona. La Giorquestra, la Polifònica de Puig-Reig, la coral Càrmina, la Coral Sant Jordi i la veu de Núria Prats han interpretat aquesta composició juntament amb el cor Òpera de Cambra de Sant Cugat. L'estrena s'ha emmarcat en l'entrega de premis a 'La Sardana de l'Any', que ha atorgat el guardó a la peça 'Doll d'amor'.

La presidenta de l'Òpera de Cambra, Mariona Benet, ha explicat l'emoció que ha suposat per a la formació la interpretació d'aquesta peça inèdita.

Mariona Benet

Per nosaltres ha estat molt emocionant. La dansa era complicada al principi, però al final vam aconseguir que sortís i ens vam emocionar. A més l’espectacle va agradar molt i la gent va gaudir-lo, per això vam sortir-ne molt contents.


El cor, format per alumnes de l'Aula de Cant de Sant Cugat i professionals de la disciplina, ofereix concerts que alternen fragments solistes de diferents obres i autors, i també en treballa la part teatral. El proper concert que oferiran serà la interpretació d'una peça de Mozart al Casal de Mira-sol el 18 de maig.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.