La Galeria celebra 16 anys amb una exposició de viatges


  • Comparteix:

Els cinc artistes que han participat en l'exposició / Foto: La Galeria

Els cinc artistes que han participat en l'exposició / Foto: La Galeria

La Galeria celebra 16 anys amb una exposició de viatges elaborada per Didier Lourenço, Josep i Ramon Moscardó, Xavier Rodés i Jaume Roure. La mostra, que s'inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, inclou més de 130 postals, aquarel·les, dibuixos i quadres.

Els cinc autors de la mostra han viatjat conjuntament a Granada, Cadaqués, La Rioja i París. D'aquesta ruta n'ha sortit '(4x4) = 16 anys de La Galeria', una exposició que mostra les quatre destinacions en quatre moments diversos de l'any a través de 40 postals creades 'in situ' pels autors, 50 aquarel·les i dibuixos i 40 quadres. Tot plegat configura un mosaic de diferents punts de vista que plasma la riquesa del projecte i el diàleg artístic entre els seus creadors.

La Galeria ha reunit tot el material dels viatges en una mostra variada que també serveix per commemorar el 16è aniversari de l'espai. L'exposició es podrà veure fins a finals de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.