Acousters grava parts del seu videoclip a Sant Cugat


  • Comparteix:

El videoclip s'ha gravat, en part, a Sant Cugat

El videoclip s'ha gravat, en part, a Sant Cugat

El grup gironí Acousters ha gravat fragments del seu darrer videoclip als carrers de Sant Cugat. El vídeo, que es titula 'Em bullen els peus', mostra diversos components de la banda corrent i anant en bicicleta per l'avinguda de Can Volpelleres, el Pont de Can Vernet i el carrer de la Mina.

'Em bullen els peus' exposa l'angoixa d'algú que necessita expressar els seus sentiments per trobar-se a sí mateix. El videoclip, dirigit per Xavi Far i Núria Soler, mostra els membres del grup corrent per indrets com Cervià de Ter i Sant Cugat.

Acousters va néixer el 2009 i està format per Gerard Parés, Carles Camós, Marta Pérez, David Abad i Albert Ramos. El grup va quedar semifinalista al concurs Sona 9 del 2011 i va rebre tres nominacions als Premis Enderrock 2012. El seu primer àlbum, 'Darrere la porta...' (2012), va rebre una de les nominacions a 'Disc Català de l'Any 2012'. La peça 'Em bullen els peus' forma part del seu segon treball, 'De primavera i ràbia', que han publicat aquest any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.