El Paga-li Joan reprèn la seva activitat amb els assajos de cara a Festa Major


  • Comparteix:

El Paga-li Joan es ballarà el dia de Sant Pere

El Paga-li Joan es ballarà el dia de Sant Pere

El ball del Paga-li Joan torna aquest dimecres amb l'inici dels assajos per preparar l'actuació de Sant Pere, durant la Festa Major. Les sessions es fan els dimecres i divendres fins al 25 de juny a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan i les inscripcions es poden formalitzar fins al 6 de juny.

El ball del vano i el ram torna a cobrar vida amb l'inici dels assaigs dels dos grups que el ballaran el dia de Sant Pere, el 29 de juny. El grup infantil, de sis a 14 anys, està citat els dimecres i divendres, de dos quarts de set de la tarda a tres quarts de vuit del vespre. Els adults els prendran el relleu els mateixos dies de vuit a dos quarts de deu.

En cas que plogui, l'organització, formada per la Comissió del Paga-li Joan, el Grup Mediterrània, l'Esbart, la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Sant Cugat i l'Ajuntament, té previst el trasllat al Celler Cooperatiu.

Les inscripcions es poden fer al correu pagalijoan@gmail.com o bé directament als assajos i amb el 6 de juny com a data límit.

El ball d'enguany està patrocinat per Ferrer HealthTech, el Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) i Sorea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.