Oriol Padrós, Underways i Anarkseniko s'afegeixen a la DesPlaça Jove


Temes relacionats

Backward, T-24 i Ghost Trip guanyen la primera fase del DesPerta ( 4/mai/14)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació d'Underways / Foto: DesPlaça Jove

Moment de l'actuació d'Underways / Foto: DesPlaça Jove

Els grups Underways, Anarkseniko i Oriol Padrós tocaran a la DesPlaça Jove de la Festa Major. Les tres propostes s'han proclamat aquest divendres guanyadors de la segona fase del concurs DesPerta i s'afegeixen a les bandes Backward, T-24 i Ghost Trip.

La DesPlaça Jove ja té el cartell de concerts completat, gràcies al concurs DesPerta amb el qual s'han triat per votacions els sis grups locals que tocaran en aquest espai de Festa Major.

Els darrers tres seleccionats han estat Oriol Padrós, Underways i Anarkseniko, que s'afegeixen als seleccionats en la primera fase del certamen, Backward, T-24 i Ghost Trip. Tots ells rebran 250 euros per tocar.

Enguany, aquest espai de la Festa Major, que gestiona l'assemblea de DesPlaça Jove, es trasllada al Parc de Ramon Barnils.

L'assemblea de la DesPlaça Jove està formada per l'Agrupació Escolta Berenguer El Gran, AE La Floresta, Esplai Pica-Roca, Escola d'Excursionisme, les JERC, la JNC, Front Freak, AMAM, Kataplaca, Kata Kitinga, UESC, Club Rugby Sant Cugat i Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.