La CUP engega una campanya a favor de l'abstenció en les eleccions del 20-N


  • Comparteix:

Cartell distribuït per la CUP

Cartell distribuït per la CUP

Sota el lema 'No els hi seguim el joc... el 20-N abstenció!', la CUP ha engegat aquest dimecres una campanya per promoure l'abstenció de cara a les eleccions espanyoles. La CUP, que no concorre en aquests comicis, considera l'abstencionisme com 'una eina per socialitzar el seu discurs' i per fer una denúncia de l'actual conjuntura política, social i econòmica.

La CUP ha començat una campanya per promoure l'abstencionisme de cara a les eleccions generals del 20 de novembre. Segons el membre deI partit Ignasi Bea, la política que es fa a l'Estat espanyol s'allunya molt dels principis que promou la CUP.

Ignasi Bea

El nostre diagnòstic és que el sistema polític espanyol està corrumput, menysprea els partits petits i fomenta el bipartidisme.


En un comunicat publicat a la seva web, la plataforma independentista defensa l'abstenció com a resposta a l'actual desmantellament de l'Estat del Benestar i la 'probable recentralització' de l'Estat espanyol després de les eleccions generals.

Segons la CUP, l'abstenció es presenta com una opció responsable i no com un abandonament de les responsabilitats democràtiques. Ho explica Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Aquesta abstenció és una manera de denunciar la situació política que es viu actualment.



Per tot això, la CUP es presenta com a alternativa general i encoratja els ciutadans a no anar a votar el proper 20-N. D'aquesta manera, la formació opta per denunciar l'actual situació política, en lloc de votar en unes eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.