El PSC aposta per un model econòmic basat en el coneixement per sortir de la crisi


  • Comparteix:

Els represetnants socialsites acompanyats de membres de les entitats

Els represetnants socialsites acompanyats de membres de les entitats

El PSC situa la formació, l'educació i la innovació com les claus per crear una economia basada en el coneixement com a eina per reactivar-la. Estrènyer lligams entre educació i empresa, bonificacions fiscals per a les companyies que ampliïn plantilla i incentivar la recerca i la innovació entre les empreses són algunes de les propostes que ha explicat la candidata al Congrés, Meritxell Batet.

Meritxell Batet destaca la necessitat d'un canvi de model productiu.

Meritxell Batet

Com diu Rubalcaba els estats que més creixeran seran els que tingui un capital humà ple de coneixement.



Segons els socialistes, aquesta transformació passa per facilitar l'entrada al mercat laboral dels estudiants universitaris i de formació professional. En paral·lel, el PSC proposa bonificacions fiscals a les empreses que contractin treballadors. En concret, proposen l'exempció tributària les companyies en el pagament de la seguretat social del segon treballador contractat. En relació a la innovació, la formació inclou al seu programa electoral ajuts a les companyies que posin en marxa un departament de recerca i innovació.

Batet ha fet aquestes propostes durant una visita al Centro Popular Andaluz (CPA) on també hi han participat membres del Centre Castellano-Manchego. En aquest context, el primer secretari de la secció local del PSC, Ferran Villaseñor, ha defensat la tasca de les entitats culturals de la ciutat i ha carregat contra el PP per proposar retalls a les entitats.

Ferran Villaseñor

Els que demanen retallar subvencions a les entitats haurien venir i veure com treballen per la ciutadania.




La visita ha comptat amb la presència, a banda de Batet i Villaseñor, de la candidata al Congrés Eva Bermúdez i la diputada santcugatenca Montserrat Colldeforns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.