ERC-Rcat-SÍ aposta per una Catalunya independent en l'últim dia de campanya


  • Comparteix:

La taula d'ERC a la plaça d'Octavià

La taula d'ERC a la plaça d'Octavià

ERC-Rcat-Sí ha fet una crida a favor de l'avanç nacional cap a una Catalunya independent en el darrer acte de campanya que ha tingut lloc aquest divendres a la Plaça d'Octavià. La candidata al Senat i presidenta d'ERC local, Mireia Ingla, ha anunciat que la coalició demanarà el dret a l'autodeterminació al Congrés, tot reafirmant l'aposta pel concert econòmic com un pas més cap a la independència.

Ingla ha declarat que la coalició independentista és l'única formació que aposta obertament per la llibertat nacional de cara als propers comicis del 20-N.

ERC-Rcat-Sí demanarà al Congrés el dret a l'autodeterminació, com en el seu moment ho va demanar al Parlament. Ho explica Ingla en declaracions a Cugat.cat.

Mireia Ingla

El nostre darrer missatge abans que acabi la campanya a mitjanit és defensar el dret a l'autodeterminació


A l'acte també s'ha destacat la importància del concert econòmic com a pas per aconseguir una posterior independència i que, en cap cas, ha de substituir la voluntat d'aconseguir la llibertat nacional.

D'aquesta manera, Ingla també ha esmentat que el pacte fiscal és una qüestió de justícia social, ja que sense el dèficit fiscal, Catalunya seria 'un país de primera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.