Grifols guanya 339 milions fins al setembre, un 26,9% més


  • Comparteix:

Grifols va inaugurar la seva seu a Sant Cugat al 2011 / Foto: Grifols.com

Grifols va inaugurar la seva seu a Sant Cugat al 2011 / Foto: Grifols.com

Grifols, amb seu a Sant Cugat, va guanyar 339 milions d'euros fins al setembre del 2014, el que suposa un 26,9% més que en el mateix període de l'any anterior. Els bons resultats de la multinacional farmacèutica es deuen en part a l'impuls donat per la compra, el gener passat, del negoci de diagnòstic transfusional de Novartis.

Aquesta operació ha tingut una incidència directa en l'increment d'un 19,1% -23,4% a tipus de canvi constant- en la facturació, que s'ha situat en els 2.438,1 milions d'euros durant els primers nou mesos. Durant el tercer trimestre, l'empresa catalana liderada per Víctor Grífols ha incrementat les vendes a la Unió Europea (4,5%) i als Estats Units i Canadà (4,9%).

Aquest dilluns, el president de Grifols, Víctor Grifols, ha rebut un premi a la seva trajectòria a la Nit de l'Empresari de la patronal Cecot. Al seu discurs, Grifols ha assegurat que 'la mida d'una empresa no importa per assolir l'èxit. El mateix passa amb els països: el que importa no és la mida, sinó la qualitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.