L'Hotel de Sant Cugat obre les portes al públic


  • Comparteix:

L'hotel obre aquest dimecres, finalment.

L'hotel obre aquest dimecres, finalment.

Després de dos anys d'obres, avui obre les portes al públic el 'Sant Cugat Hotel & Restaurante', que el grup Habitat ha construït a la Rambla del Celler. Des d'ahir a la tarda, l'hotel funciona a ple rendiment i amb la plantilla al complet, tot i que no és fins avui que hi podran entrar els primers clients. L'establiment, de 4 estrelles, ja ha rebut les primeres reserves i contractacions de banquets, i espera convertir-se en un hotel integrat a la dinàmica de la ciutat.

97 habitacions distribuïdes en 5 plantes, una biblioteca, salons d'actes, un restaurant i un aparcament. Aquestes són les prestacions del 'Sant Cugat Hotel & Restaurante', que està en funcionament des d'ahir a la tarda i que avui espera rebre els primers clients. El bar-restaurant, situat a la primera planta de l'edifici i amb entrada pel carrer Dos de Maig, vol ser un punt de trobada de la ciutat, i estarà obert a tots els santcugatencs que s'hi vulguin apropar. Ho explica la directora comercial del grup Habitat, Virgínia Ariño.

Virgínia Ariño

Volem que sigui el restaurant de la ciutat. L'hotel ha d'integrar-se a Sant Cugat.


L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per l'entrada en funcionament de l'hotel, i ha recordat que es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament. Escoltem-lo.

Lluís Recoder

És un projecte impulsat per l'Ajuntament, que va cedir uns terrenys públics a canvi d'un cànon. Era necessari comptar amb un hotel al centre de Sant Cugat i ja el tenim.


Recoder ha assegurat que l'hotel servirà per donar suport a les empreses de la ciutat que demandaven més places hoteleres per acollir reunions i trobades comercials. A més, l'alcalde considera que l'establiment potenciarà el Teatre Auditori com a centre de convencions i contribuirà a projectar la imatge de Sant Cugat com a destí turístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.