Geyce tanca un acord amb VFS Global per impulsar la presència internacional


  • Comparteix:

L'empresa té seu a Sant Cugat

L'empresa té seu a Sant Cugat

L'empresa tecnològica Geyce, amb seu a Sant Cugat i especialitzada en solucions avançades de biometria facial i dactilar, ha tancat un acord de col·laboració amb la multinacional índia VFS Global per impulsar la seva presència internacional. VFS Global ofereix serveis d'externalització de visats i passaports a 90 països del món, un dels quals l'Estat espanyol.

Iniciat al 2014, l'acord actualment ja suposa el 10% de la facturació de la divisió de biometria de Geyce. La xifra de negoci de l'àrea de biometria de Geyce ha passat del milió d'euros als 1,2 en un any. Geyce ha rebut el suport de la Generalitat per tancar aquesta col·laboració amb la multinacional VFS Global.

El repte de l'empresa és ara créixer a l'exterior tant de la mà dels socis VFS Global, com a través dels seus productes de captura d'empremtes. La companyia índia ha homologat Geyce com a proveïdor i l'expansió inicial se centrarà en Europa de l'Est.

Fundada el 1985 i amb seu a Sant Cugat, Geyce té 35 treballadors i com a clients destaca el ministeri d'Afers Exteriors espanyol, per a qui ha desenvolupat els sistemes d'informació destinats a l'expedició de passaports i visats des de les oficines consulars espanyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.