La CGT busca implicació dels polítics en la seva lluita contra la direcció d'HP


Temes relacionats

El govern espanyol donarà suport econòmic al projecte d'impressió 3D d'HP (10/nov/14)

CGT d'HP es concentra a la Borsa de Barcelona contra els acomiadaments ( 6/nov/14)


  • Comparteix:

Els treballadors d'HP s'han mobilitzats diverses vegades

Els treballadors d'HP s'han mobilitzats diverses vegades

La CGT reobre la via política en el conflicte que manté amb la direcció d'HP pel degoteig d'acomiadaments que pateix la planta santcugatenca d'HP Consultoria i Outsourcing i així 'fer més pressió'. Una delegació del sindicat s'ha reunit aquest dijous al Parlament amb diputats d'ERC, ICV-EUiA i la CUP, que s'han compromès a tirar endavant accions i preguntes tant al Parlament com al Congrés espanyol per posar fre als acomiadaments.

Fa un parell d'anys, ja es va celebrar una trobada d'aquestes característiques que no va donar resultats. Ara, el secretari general a l'Estat espanyol de CGT a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha explicat a Cugat.cat que reobren aquesta opció per fer més pressió sobre l'empresa des de l'àmbit polític.

Jordi Saladie

Via concentracions i manifestacions no ho hem aconseguit. Volem tornar a qüestions que poden molestar més com és la imatge. A veure si els polítics desencallen el tema.


Més enllà de la situació d'acomiadaments continuats, la delegació de la CGT ha exposat als representants polítics els seus dubtes i interrogants al voltant de la subvenció que l'Estat espanyol ha lliurat a HP 'sense cap mena de contraprestació social'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.