CGT-HP lamenta una multa de 1.500 euros de l'Ajuntament per fer pintades


  • Comparteix:

Pintades com aquesta són el motiu de les sancions / Foto: Cedida

Pintades com aquesta són el motiu de les sancions / Foto: Cedida

El sindicat CGT d'HP lamenta que l'Ajuntament hagi sancionat quatre membres del comitè d'empresa de Hewlett Packard (HP) amb multes de 375 euros a cadascun d'ells, 1.500 euros en total, per haver fet unes pintades. El president del comitè, Jordi Saladie, ha explicat a Cugat.cat que senten que no tenen el suport del consistori, al qual ha tornat a criticar per incloure HP en la llista de nominats a l'última edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat.

Segons Saladie, els fets es van produir fa dos mesos quan la Policia Local va interceptar quatre membres del comitè d'empresa fent pintades al terra contra els acomiadaments de HP. Ara, ha arribat la multa que interposa l'Ajuntament per valor de 1.500 euros.

Saladie creu que la sanció va lligada al fet d'haver criticat la nominació de la multinacional als Premis Ciutat Sant Cugat i per haver demanat, a través d'una moció, que l'Ajuntament aturés els acomiadaments a l'empresa.

Jordi Saladie

Sembla que com les relacions entre CGT i l'alcaldessa no són bones, ara han aparegut aquestes sancions. Ara estem mirant, per via judicial, com hem de tractar això.


A més, Saladie ha explicat que els treballadors viuen amb incertesa el fet que l'empresa es divideixi en dues companyies, ja que no se'ls ha informat com els afectarà aquesta mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.