Els comerciants treuran 'la botiga al carrer' durant la Festa Major, superats els problemes de finançament


  • Comparteix:

Així s'ha acordat en una reunió entre els comerciants i el regidor de Comerç, Josep Romero.

Així s'ha acordat en una reunió entre els comerciants i el regidor de Comerç, Josep Romero.

Els comerciants de Sant Cugat tornaran a organitzar per la Festa Major una nova edició de 'La Botiga al Carrer', després de la polèmica suscitada l'any passat pel retard en el pagament de les subvencions destinades a aquesta activitat. Enguany, els comerciants que se sumin a 'La Botiga al Carrer' rebran les ajudes econòmiques directament de la regidoria de Comerç, i no a través de la Comissió de Festes, com en les edicions anteriors.

L'associació Sant Cugat Comerç, organitzadora de 'La Botiga al Carrer', s'ha mostrat satisfeta per aquest canvi, que facilitarà el cobrament de les subvencions de l'Ajuntament als comerços que se sumin a la iniciativa. El consistori destinarà un total de 5.000 euros a col·laborar en el finançament de 'La Botiga al Carrer', uns diners que ja no passaran per les mans de la Comissió de Festes, sinó que seran gestionats directament pels comerciants. Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç.

Maria Eulàlia Egea

La Botiga al Carrer es farà, finalment, perquè hem acordat amb l'Ajuntament negociar directament amb la regidoria de Comerç, sense dependre de la Comissió de Festes.


El proper 25 de maig, Sant Cugat Comerç i la resta d'associacions de comerciants de la ciutat que vulguin participar a 'La Botiga al carrer' es reuniran per decidir com es reparteixen els 5.000 euros de la subvenció municipal.

Per la seva banda, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que el fet que aquest any les subvencions les atorgui directament l'Ajuntament augmentarà la capacitat d'autogestió dels comerciants.

Josep Romero

Ara, les ajudes les dóna directament Comerç, i els comerciants tindran més capacitat d'autogestió. Però el resultat serà el mateix.


Romero ha afegit que la Comissió de Festes continuarà fent les tasques de coordinació, per evitar que els actes que organitzin els comerciants se solapin amb la resta d'activitats del programa de Festa Major.

Des de Sant Cugat Comerç han confirmat que organitzaran, un any més, el concurs de parades per incentivar als botiguers a sortir al carrer el 26 de juny, i també donaran continuïtat al concurs d'aparadors de Festa Major, una activitat organitzada conjuntament amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.