Els gestors de Vallespà garanteixen el cobrament dels dos propers sous


  • Comparteix:

Així va quedar la planta de Vallespa després de l'incendi

Així va quedar la planta de Vallespa després de l'incendi

Els treballadors de la panificadora Vallespà, ubicada a Rubí i amb cinc botigues a Sant Cugat, cobraran els salaris de març i abril després que els ho hagi garantit l'administrador concursal que gestiona la companyia. Ara, les negociacions se centren en el cobrament de les indemnitzacions pertinents per a la finalització dels contractes i la plantilla reclama que la companyia propietària dels terrenys també se'n faci càrrec.

Els treballadors de l'empresa, pendent d'un expedient d'extinció de contracte i afectada per un incendi fa dues setmanes, tenen garantits els dos propers sous mentre continuen les converses al voltant de les indemnitzacions. Els representants de la plantilla volen que l'empresa propietària dels terrenys també s'impliqui en aquests pagaments ja que consideren que té una vinculació directa amb l'activitat que ara ha cessat.

El secretari general comarcal de la secció d'indústria de CCOO, Jordi Arnáiz, ha explicat a Cugat.cat que aquesta possibilitat topa amb la resistència de la companyia titular de la planta.

Jordi Arnáiz

Volem reclamar per via judicial que les dues empreses es facin càrrec de les possibles indemnitzacions. A la companyia propietària no hi ha cap col·laboració.


Les diferents parts tenen un mes de marge per arribar a un acord per extingir els contractes. L'empresa va quedar en situació de sinistre total.

El centenar de treballadors inclou els empleats de les vuit botigues que l'empresa té entre Sant Cugat (5) i Rubí (3). Segons Arnáiz, els establiments locals donen feina a unes 20 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.