Arrenca la 2a edició del programa d'Emprenedoria Inversa


  • Comparteix:

Presentació de la iniciativa

Presentació de la iniciativa

Arrenca la 2a edició del programa d'Emprenedoria Inversa. L'objectiu de la proposta és acompanyar les empreses de nova creació i aquelles consolidades que volen engegar noves iniciatives per convertir les idees en projectes. El programa té una durada de cinc mesos i està impulsat per INpulsa Empresa i el SC Trade Center amb la col·laboració de la Fundació Sant Cugat Actiu.

El projecte d'emprenedoria Inversa vol ajudar els emprenedors i el reinventors d'activitat econòmica. El director d'INpulsa Empresa, Lluís Godayol, ha destacat que hi ha moltes empreses, sobretot pimes, que no han sabut fer el pas de l'economia d'oferta, a l'economia de demanda, que és la que impera al segle XXI. Godayol explica en què consisteix aquest projecte.

Lluís Godayol

És un itinerari de cinc mesos que et porta de la idea a la primera factura. És un sistema que permet anar treballant amb totes les eines que tenim per arribar amb bones condicions al moment de constituir l'empresa i poder facturar.


Els emprenedors treballaran les àrees d'equip, màrqueting, vendes, operacions, finances i temes legals, amb l'ajuda de mentors per poder millorar i potenciar les possibilitats d'èxit de les propostes empresarials.

El 19 de maig un equip d'emprenedors d'Andorra visitarà Sant Cugat per presentar projectes en una sessió oberta a tothom. La sessió es farà a diversos espais de la ciutat com EsadeCreapolis i el SC Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.