Sant Cugat és la cinquena ciutat amb les compravendes de pisos més cares


  • Comparteix:

Sant Cugat apareix de nou als rànquings immobiliaris / Foto: ACN

Sant Cugat apareix de nou als rànquings immobiliaris / Foto: ACN

Sant Cugat és el cinquè municipi amb més de 5.000 habitants amb el preu mitjà de compravendes de pisos més car, amb 334.000 euros, segons dades del primer trimestre de l'any de la Generalitat. Amb relació al nombre d'habitatges venuts, la ciutat es col·loca en onzè lloc, amb 173 vendes, la majoria d'elles de segona mà.

Entre gener i març de 2016, Sant Cugat figura com la cinquena localitat de Catalunya que va registrar unes compravendes més cares. Al capdavant del rànquing es troben Sant Vicenç de Montalt (451.000 euros), Alcover (407.000), Sitges (363.000) i Premià de Dalt (335.000).

Sant Cugat va efectuar compravendes de pisos usats per un valor mitjà de 340.000 euros, fet que situa la ciutat com el municipi més car de la comarca. En el mercat de pisos nous, amb 316.000 euros, la ciutat també és líder al Vallès Occidental.

En l'apartat de nombre de pisos venuts, 127 eren usats -amb més d'una any i mig d'antiguitat- i 46 nous. En aquesta classificació, que lidera Barcelona, Terrassa se situa en segona posició; Sabadell, en quarta, i Sant Cugat, en onzena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.