L'empresa GFT, amb seu a Sant Cugat, busca 150 treballadors per incorporar al seu equip


  • Comparteix:

Seu de GFT a Sant Cugat

Seu de GFT a Sant Cugat

L'empresa GFT, amb seu a Sant Cugat, busca 150 professionals per continuar expandint el seu negoci. Segons un comunicat de la companyia, GFT cerca analistes i consultors de negoci per al sector financer i enginyers de software en tecnologies Java, J2EE i front-end per a aplicacions web i mòbils. També vol seleccionar professionals especialitzats en el tractament i l'anàlisi de grans volums de dades, com 'data scientists', arquitectes Big Data i experts en eines 'business intelligence'. Les ofertes de treball són per a tot l'estat i es poden consultar a la web de GFT.

A més dels perfils més específics, GFT assegura que també necessita incoporar recents titulats en carreres tècniques. A tots els candidats se'ls demana capacitat d'adaptar-se al client, a la proactivitat en la presa de decisions i al treball en equip

Des de principis d'aquest any, GFT, proveïdora de solucions i serveis de tecnologies de la informació i especialista en el sector financer, ha contractat 430 persones per als seus centres estatals i, amb les 150 incorporacions, arribarà als 2.150 empleats a finals d'any. El centre de Sant Cugat, amb 210 nous treballadors, és el que més ha contractat aquest any.

GFT té seus a Sant Cugat, Madrid, Lleida, València, Alacant i Saragossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.