Els CEO de Mobile World Capital Barcelona i EPSON Spain, ponents de Tribuna Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Aleix Valls i Ernest Quingles / Foto: Tribuna Sant Cugat Empresarial

Aleix Valls i Ernest Quingles / Foto: Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els directors generals de Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls, i d'Epson France-Spain-Portugal, Ernest Quingles, són els ponents del Tribuna Sant Cugat Empresarial que se celebra aquest dijous. El fòrum que organitza Sant Cugat Empresarial (SCE) amb el suport del consistori, estrena nom i format de conversa i se celebrarà d'una del migdia a quatre de la tarda al Teatre-Auditori.

La nova etapa arriba després del conveni signat per l'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu i SCE, per rellançar el fòrum empresarial.

La iniciativa està en marxa des del 2003, ha acollit més de 10.000 visitants i ha canviat diverses vegades de format. Ara la trobada es plantejarà com una conversa entre els dos ponents, seguida d'un dinar relacional de 'networking'.

Es preveu que 250 persones assisteixin a la sessió que serà moderada pel sotsdirector d''El món a RAC1', el santcugatenc Jofre Llombart, i abordarà la relació entre les noves tecnologies i les noves economies. Franquesa ha apuntat que la voluntat és organitzar dues trobades a l'any. La propera serà a l'octubre.

La sessió està patrocinada per Banc Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.