Empreses santcugatenques se sumen al NewCo Barcelona, una iniciativa per compartir coneixements


  • Comparteix:

El CAR serà un dels espais que obrirà portes / Foto: CAR

El CAR serà un dels espais que obrirà portes / Foto: CAR

11 empreses santcugatenques se sumen aquest divendres al projecte NewCo, una proposta internacional on les companyies obren les portes als participants per explicar-los la seva visió, coneixement i cultura corporativa. L'objectiu és generar col·laboració entre empreses i transmetre coneixements des dels líders empresarials a les persones interessades en aprendre de la seva experiència. Els horaris de cada empresa es poden consultar al web de la iniciativa.

Es tracta d'un projecte que va néixer el 2013 a Silicon Valley, als Estats Units, amb l'objectiu de donar a conèixer les empreses tecnològiques punteres i reuneix a milers de visitants cada any. NewCo s'ha estès des de llavors per una vintena de ciutats d'arreu del món.

Els participants
Red Arbor, Ubisoft, CAR, HP, Compettia, Schibsted, Specialisterne, EsadeCreapolis, GFT, Roca Salvatella, Anaconda i Biomed.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.