ISS creix un 1,3% el 2017 i situa els serveis de manteniment i jardineria com els més rentables


  • Comparteix:

L'empresa està ubicada al carrer de Jesús Serra Santamans

L'empresa està ubicada al carrer de Jesús Serra Santamans

La santcugatenca ISS supera els 625 milions de facturació el 2017 i experimenta un creixement de l'1,3%. Els serveis de manteniment i jardineria esdevenen els més rentables amb el major increment en vendes i un augment del 36% respecte el 2016. Amb aquests números, la companyia referma la seva aposta per la creació de millors entorns laborals i productius adaptats a les necessitats dels clients.

Amb una trajectòria de més de 25 anys, la filial de la danesa Grupo ISS ofereix serveis de restauració, neteja, serveis auxiliars, manteniment, jardineria, Facility Management i Integrated Facility Services (IFS).

De fet, la divisió d'IFS, amb 110 milions d'euros, es defineix com a 'clau' per a l'empresa. El departament dels serveis tècnics, integrats per manteniment i jardineria, és una de les àrees que més ha crescut amb una facturació de 50 milions. La branca de la restauració va assolir una facturació de 63 milions, el que suposa un lleuger augment amb relació a l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.