El pressupost municipal del 2005 prioritzarà el manteniment de la ciutat


  • Comparteix:

Aquest dilluns està previst aprovar les ordenances fiscals mentre que el pressupost s'ha d'aprovar en el ple de novembre

Aquest dilluns està previst aprovar les ordenances fiscals mentre que el pressupost s'ha d'aprovar en el ple de novembre

El manteniment de la ciutat serà la prioritat del pressupost municipal per a l'any 2005. Així ho ha avançat el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, que ha remarcat que econòmicament serà un any difícil i que per això s'intentarà atendre les necessitats del dia a dia de la ciutat.

Quan encara no s'ha tancat l'elaboració del pressupost per a l'any vinent, el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ja ha avançat que serà un any complicat des del punt de vista econòmic i que per això, la prioritat del pressupost municipal serà el manteniment de la ciutat.

Per a Joly, la magre situació financera amb que es troben els municipis deixa un escàs marge de maniobra a l'hora d'elaborar un pressupost ambiciós, i per això s'ha optat per primar les necessitats del dia a dia de la ciutat.

Jordi Joly

Com a concepte general ens hem marcat que el que primi sigui posar al dia el manteniment de ciutat ja que és el que es troba el ciutadà en el dia a dia.


El tinent d'alcalde ha afegit que la voluntat és aconseguir el màxim consens polític, i en aquest sentit ha destacat 'l'oposició constructiva' que, segons diu, fa ICV.

El pressupost municipal per al 2005 es portarà a aprovació del ple al mes de novembre, mentre que les ordenances fiscals es debatran durant el ple d'aquest mes d'octubre, el proper dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.