El comerç local s'aplega, per fi, en una Federació, després de 2 anys de negociacions


  • Comparteix:

L'entitat, que ja té estatuts i junta, començarà a funcionar al gener

L'entitat, que ja té estatuts i junta, començarà a funcionar al gener

La Federació de Comerciants de Sant Cugat ja és una realitat. Amb la junta formada i els estatuts aprovats, la nova Federació aplegarà el 90% de les associacions de comerciants de la nostra ciutat, el que suposa 400 associats. L'activitat de l'organització començarà amb l'inici de l'any vinent, tot i que de cara a la campanya de Nadal, l'entitat ja prepara algunes iniciatives.

La Federació de Comerciants de Sant Cugat ha signat, per fi, els seus estatuts i ha formalitzat ja la Junta que ha de dirigir l'entitat. D'aquesta manera, i després de 2 anys de treballs i negociacions, només resta que la nova entitat s'inscrigui a la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa per constituir-se de forma oficial.

La nova federació aplegarà més de 400 comerços de la ciutat, de 8 associacions diferents, i entrarà en funcionament a principis d'any. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, s'ha mostrat molt satisfeta per haver assolit, finalment, la fita d'agrupar en una federació la major part del comerç local.

Ma Eulàlia Egea

Hem aprovat els estatuts, ara ho passarem a la Cambra i finalment ho signarem. Estic molt satisfeta, ja que s'han afegit 90% de les associacions.


Només una de les 9 associacions de comerciants s'ha fet enrere. Es tracta de la del carrer Endavallada, que de moment no s'ha volgut afegir, tot i que des de Sant Cugat Comerç esperen que ho faci aviat. La Junta, que ha sortit escollida voluntàriament, treballarà al capdavant de la Federació durant els pròxims tres anys. Ho explica Maria Eulàlia Egea.

Ma Eulàlia Egea

A la junta ha sortit tothom voluntari i segur que tant la persona que ho portarà al capdavant com els vocals o faran amb moltes ganes.


A més, Maria Eulàlia Egea ha anunciat que deixarà d'encapçalar el comerç local un cop la Federació comenci a caminar sola, la qual cosa succeirà, previsiblement, a partir de l'1 de gener. Tot i això, Sant Cugat Comerç seguirà funcionant fins que tots els comerços de la ciutat es puguin afegir a alguna associació o crear-ne una de nova, per tal d'integrar-se a la Federació.

Recordem que la creació de la Federació no dissol les associacions de comerciants de cada barri, sinó que les integra, i, per tant, aquestes seguiran tenint activitat pròpia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.