La Federació de Comerciants signa els estatuts amb la voluntat de crear una targeta de fidelització


  • Comparteix:

La nova entitat està presidida per Josep Lluís Galvany

La nova entitat està presidida per Josep Lluís Galvany

La creació d'una targeta de fidelització de clients centrarà l'estratègia de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, que ja ha signat els seus estatuts a la Cambra de Comerç de Terrassa. La nova entitat, presidida per Josep Lluís Galvany, aplega la totalitat de les associacions de comerciants de la ciutat i compta amb prop de 400 associats.

El president de l'associació de comerciants del barri del Monestir, Josep Lluís Galvany, encapçala la junta de la nova Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, que ja s'ha constituït formalment després de signar els estatuts a la delegació santcugatenca de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

La junta compta amb representants de les 9 associacions de botiguers de Sant Cugat, després que els representants del carrer Endevallada, que al principi dubtaven sobre la seva incorporació, s'hi hagin sumat.

El president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, considera que el naixement de la Federació és la conseqüència natural al creixement de la ciutat i a la proliferació d'associacions de comerciants als barris, després dels 25 anys de trajectòria de l'associació degana, Sant Cugat Comerç.

Josep Lluís Galvany

En 25 anys s'ha fet una bona feina. Però Sant Cugat ha crescut i a molts barris han nascut associacions de comerciants. Ara cal una Federació per aglutinar-les.


La signatura dels estatuts de la Federació ha servit, també, per exposar els objectius de la nova entitat. Segons el seu vicepresident, Marc Garriga, l'estratègia prirotària a partir d'ara serà crear una targeta de fidelització, tal com recomana el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, POEC:

Marc Garriga

No és només una targeta de fidelització, sinó que ho englobem tot, tant serveis als ciutadans com el clients.


De la seva banda, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha elogiat la constitució de la Federació, que forma part de les recomanacions previstes al POEC. Romero considera que la nova entitat té 'el format idoni' per resoldre els problemes del dia a dia i, alhora, buscar solucions globals a problemes col·lectius.

Josep Romero

La Federació té el format idoni. Les associacions de barri poden resoldre els petits problemes i la Federació pot servir per negociar conjuntament els grans temes.


La Federació no substitueix l'activitat de les 9 associacions de comerciants de barri, que continuaran actives. A més, Sant Cugat Comerç seguirà funcionant, i acollirà aquells comerços que vulguin federar-se i que no formin part de cap associació.

La junta de la Federació està formada pels següents membres: Josep Lluís Galvany, president; Marc Garriga, vicepresident; Santiago Puyal, secretari; Francesc Xavier Monés, tresorer; Hermínia Larroy, Carme Sagalés, Maria Gemma Tàrrega, Beatriz Martínez i José Luis Garcia, vocals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.