Els comerços obriran dos dies festius durant la campanya de Nadal per atreure més clients


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants espera acabar la campanya nadalenca amb millors resultats que l'any passat

La Federació de Comerciants espera acabar la campanya nadalenca amb millors resultats que l'any passat

Els comerços de Sant Cugat obriran les portes dos festius més durant la campanya de Nadal d'enguany, el 19 de desembre i el 2 de gener. Des de la Federació d'Associacions de Comerciants consideren que aquesta decisió facilitarà als clients realitzar les compres nadalenques, en una campanya que esperen acabar amb un increment de vendes respecte l'any passat.

La recentment constituïda Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat espera incrementar enguany les vendes de la passada campanya de Nadal. Una de les mesures per aconseguir-ho serà obrir dos festius més, el 19 de desembre i el 2 de gener. Segons el president de la Federació, Josep Lluís Galvany, l'objectiu és donar facilitats als clients perquè realitzin les seves compres nadalenques.

Josep Lluís Galvany

Donar facilitats a la gent perquè puguin comprar amb tranquilitat els regals de Nadal. L'objectiu és oferir els màxims avantatges als clients del comerç local.


De moment, des de la Federació tenen bones sensacions sobre el resultat de la campanya de Nadal d'enguany. Durant el passat pont de la Constitució, quan alguns comerços de la ciutat ja van obrir les portes en festiu, les vendes van incrementar-se, tot i que amb alts i baixos. Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Els últims dos festius que s'ha obert hi ha hagut bones perspectives. El dia 8 a la tarda va sermés fluix, però sempre passa. Ara esperem que aquests dos festius que queden vagin millor.


Durant la campanya de Nadal, els comerços locals s'adhereixen a una campanya impulsada per la Cambra de Terrassa, que sortejarà un vehicle de luxe entre els seus clients de tota la demarcació. A més, les associacions de comerciants de barri impulsaran també campanyes particulars per aconseguir atraure un major nombre de clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.