L'atur cau per segon més consecutiu a Sant Cugat

L'octubre s'ha tancat amb 3.387 persones registrades sense feina, 87 menys que al setembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Servei d'Ocupació a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Servei d'Ocupació a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha tancat el mes d'octubre amb 3.387 persones registrades a l'atur, 87 menys que al setembre, però 790 més que l'any passat. És la segona baixada de l'atur consecutiva (el setembre va ser la primera de l'any) des del gener, quan hi havia 2.600 persones sense feina registrades. El pic es va registrar a l'agost, amb 3.584 persones desocupades. La taxa d'atur registral, que fa referència al mes de setembre, és del 8,31%.

Són dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu del departament de Treball de la Generalitat, on es recull un creixement de l'atur al conjunt del país i un descens a la comarca. Al Vallès Occidental s'han comptat 59.398 persones a l'atur, un 1,17% menys que el mes anterior i un 17,7% més interanual. A Catalunya hi ha 484.559 persones a l'atur, el que suposa un creixement intermensual de l'1,33% i un augment respecte a 2019 del 25,1%.

A tocar de Sant Cugat també s'han produït descensos intermensuals a les ciutats veïnes. A Terrassa hi ha 16.449 persones a l'atur (-0,7%); a Sabadell, 14.939 (-1,4%); a Rubí, 5.550 persones (-2,28%); i a Cerdanyola no hi ha cap variació i es manté en 3.203.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.