Més de 20 cèntims separen la benzinera més cara i la més barata de Sant Cugat

Consulta els preus de les benzineres de Sant Cugat i de l'entorn


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: CC Paul Brennan

Imatge d'arxiu / Foto: CC Paul Brennan

El Ministeri per a la Transició Ecològica ha habilitat un espai per poder consultar el preu de totes les benzineres. L'eina permet fer una cerca per municipis i per tipus de combustible per poder comparar els preus. A Sant Cugat, hi apareixen sis benzineres. Si s'agafa com a referència la benzina 95 (E5) -la més habitual-, fins a 20 cèntims d'euros separen la més cara de la més barata del municipi. És a dir, les benzineres Repsol marquen aquest dijous un preu de 1,629, mentre que EsclatOil i Meroil l'ofereixen a 1,419 euros. L'espai també permet consultar els dispensadors de l'entorn.



A més, l'enllaç facilita dades de sèries històriques per veure l'evolució del preu del combustible, així com la comparació entre municipis o àmbits territorials. En el cas de Sant Cugat, per exemple, en un any, el preu de la benzina ha passat de 1,235 euros a 1,425. Un augment similar als municipis de l'entorn, tot i que el preu mitjà se situa per sota de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.