Nova inversió multimilionària de Boehringer al 'hub' tecnològic de Sant Cugat

La companyia farmacèutica preveu una inversió de 13 milions d'euros i la contractació d'una trentena de persones


Temes relacionats

La farmacèutica Boehringer Ingelheim invertirà 46,1 milions d'euros en I+D+I (21/mai/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la planta / Foto: Boehringer

Imatge d'arxiu de la planta / Foto: Boehringer

La multinacional Boehringer Ingelheim invertirà més de 13 milions d'euros al seu 'hub' tecnològic de Sant Cugat, un dels més grans dels que disposa la companyia i inaugurat fa una dècada. El centre dona servei a tot el món a més de 50.000 usuaris, compta amb 300 professionals i espera incorporar-ne una trentena més al llarg d'aquest any. A més, hi ha treballadors de 27 nacionalitats diferents que parlen 14 idiomes. 'Som la unitat més important per a la companyia en serveis tecnològics després del centre d'Ingelheim amb Rhein, la seu del grup, i la dels Estats Units', destaca la responsable del 'hub' tecnològic a l'Estat, Marieta Ramos.

L'anunci de la biofarmacèutica coincideix amb el desè aniversari de l'apertura d'aquest centre, que amb els nous recursos veurà com s'amplia un 10% la plantilla aquest exercici.

Entre d'altres, el centre acull la unitat de ciber intel·ligència i operacions de seguretat, que s'encarrega d'identificar possibles ciberatacs, i també un d'operació de xarxes, d'automatització de fàbriques i de vendes.

Boehringer Ingelheim compta amb dos centres tecnològics més a banda del de la localitat vallesana, a Buenosaires i a Manila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.