Sant Cugat, el tercer municipi més ric de Catalunya

Amb 58.084 euros de renda bruta mitjana, la ciutat només queda per darrere de Matadepera i Sant Just Desvern


  • Comparteix:

La vista aèria de Sant Cugat, el municipi de Catalunya amb més piscines / Foto: Google Maps

La vista aèria de Sant Cugat, el municipi de Catalunya amb més piscines / Foto: Google Maps

Sant Cugat va ser el tercer municipi català amb la renda bruta mitjana declarada més elevada el 2021, amb 58.084 euros per persona. Segons dades de l'Agència Tributària, que ha actualitzat el rànquing amb les declaracions presentades en tots els municipis de més de 1.000 habitants, la ciutat se situa només per darrere de Sant Just Desvern (58.640 euros) i Matadepera, que amb 69.511 euros per persona és el municipi català més ric. A escala estatal, Sant Cugat se situa en sisena posició en una llista que lidera Pozuelo de Alarcón, a Madrid, amb una renda bruta mitjana per persona de 80.243 euros.




Els 10 municipis més rics de l'Estat es reparteixen entre les províncies de Madrid i Barcelona. De Catalunya, entren al 'top 10' Matadepera, Sant Just, Sant Cugat, Alella i Teià. Per altra banda, el municipi més pobre de més de 1.000 habitants és Higuera de Vargas (Badajoz), que no passa dels 12.000 euros de renda bruta mitjana per persona (12.737 euros). Pedro Martínez, a Granada, (13.478 euros) i Zahínos, a Badajoz, (13.536) el segueixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.