Tres empreses santcugatenques, al 4YFN del Mobile World Congress 2024

Folgrid Technologies, hello.app i Vottun presentaran les seves propostes al congrés que començarà dilluns 26 de febrer


  • Comparteix:

Imatge de l'interior del MWC / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'interior del MWC / Foto: Cugat Mèdia

El Mobile World Congress 2024 comença aquest dilluns i s'allargarà fins al dijous 29 de febrer a la Fira de Barcelona. La cita comptarà amb la presència de tres empreses santcugatenques, que hi participaran al 4YFN, un espai vinculat al MWC per donar visibilitat a empreses petites i emergents en el món dels mòbils i la connectivitat tecnològica, i que premia a les millors empreses que n'hi formin part. Les empreses de la ciutat que hi participen són Folgrid Technologies, hello.app i Vottun, que ja va estar present l'any passat. El congrés més important en telefonia mòbil i altres tecnologies aplega a més de 300 empreses amb l'objectiu que aquestes presentin les seves propostes tecnològiques i es donin a conèixer a escala mundial. Entre elles la santcugatenca Fractus, l'empresa que va idear l'antena integrada als mòbils.


Folgrid Technologies

Folgrid Technologies és una empresa que es dedica a la producció d'energia fotovoltaica a través de plaques solars en espais per a l'activitat agrícola. Amb unes microxarxes d'aquestes plaques, asseguren crear una situació beneficiosa per al medi ambient, per a la comunitat local i, sobretot, per als agricultors d'on estigui situada la planta fotovoltaica, creada a gust del client.

D'aquesta manera redueixen el cost de l'energia que els agricultors utilitzen fins a un 50%, i fan servir un 30% menys d'aigua.

hello.app

hello.app es defineix com el futur de l'emmagatzematge al núvol. Aquesta aplicació ofereix 100 GB d'emmagatzematge gratuït en qualsevol dispositiu tecnològic. Una acció sense precedents, ja que anteriorment calia pagar per aquesta quantitat de l'espai al núvol. El fundador i CEO d'aquesta empresa és Álvaro Pintado, de 20 anys, que va explicar a Cugat Mèdia com va començar tot.

Álvaro Pintado és el CEO de Hello

Álvaro Pintado és el CEO de Hello / Foto: Cugat Mèdia


A més, hello.app són un model més descentralitzat i segur que altres plataformes, ja que compten amb estratègies de desxiframent, les quals demanen que abans de poder accedir a les dades emmagatzemades es demani una codificació de l'usuari. A més compten amb blockchain i Web 3.0, que asseguren ser plataformes per guardar dades més segures que Google Drive o Dropbox.

Vottun

Vottun ja va tenir presència al MWC l'any passat i s'encarrega de treballar també amb Web3, l'eina que permet crear, escalar i llençar aplicacions. Vottun, a més, proporciona el material i la formació necessària per a les empreses externes que vulguin fer servir la Web3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.