Andrés Huarcaya
Des del primer plat fins al postre, s'ha de quedar satisfet però no a raventar. Quan faig un menú el peso i no ha de passar de mig quilo, i si està equilibrat entre carn i peix i verdures, doncs ja és un menú força equilibrat.
Una cuina elaborada amb ingredients naturals de primera qualitat i a preus assequibles és l'objectiu de la nova oferta del STC Restaurante. La carta de tapes és una de les novetats més destacades i es poden trobar des de les clàssiques croquetes casolanes a aperitius de disseny com ametlles amb llima i vainilla. Virgínia Ariño, directora comercial d'Habitat Hotels, cadena a què pertany l'hotel de Sant Cugat, ha explicat que la nova oferta gastronòmica respon a la voluntat d'obrir el restaurant a tot tipus de públic de la ciutat.
Virginia Ariñon
La idea del canvi d'orientació de la carta és fer-la més propera a l'abast del ciutadà. Volem una cuina fresca, molt mediterrània i basada en el producte. Volem que la gent vingui aquí sense por amb els amics, amb la família o per feina i no sigui una gran despesa.
L'oferta del restaurant es complementa amb una àmplia terrassa durant la temporada d'estiu. A més de dilluns a divendres, ofereix un menú a elegir entre tres primers, tres segons i tres postres a 15 euros.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.