La revista 'B-30' neix aquest divendres per vertebrar l'eix empresarial del lateral de l'AP-7


  • Comparteix:

La nova revista econòmica 'B30' pretén vertebrar l'eix econòmic empresarial que va des de Molins de Rei fins a Mollet, ampliar el coneixament de la zona i aconseguir una relació més estreta entre els seus actors. Ho ha explicat Carme Larraburu, directora de la nova publicació, aquest dimecres al fòrum Santcugatribuna. La revista, que és fruit de la col·laboració entre el diari 'Avui' i el setmanari 'Diari de Sant Cugat', sortirà per primera vegada aquest divendres.

El fòrum empresarial Santcugatribuna s'ha convertit aquest dimecres en l'escenari de presentació de la nova publicació econòmica, que sortirà al carrer aquest divendres. La Corporació Catalana de Comunicació, editora del diari 'Avui', i Premsa Local de Sant Cugat, encarregada d'editar el setmanari 'Diari de Sant Cugat', han signat un conveni de col·laboració per editar la revista.

La periodista Carme Larraburu, directora de la nova revista, ha explicat l'objectiu de la publicació.

Carme Larraburu

La revista econòmica vol ser un punt de trobada i pretén aconseguir un coneixement més ampli i una relació més estreta de la zona.


El director del diari 'Avui', Xavier Bosch, ha parlat de les motivacions que els han portat a treure la nova revista.

Xavier Bosch

B30 sorgeig per cobrir un espai informatiu que és un gran espai econòmic en aquest àmbit i perquè creiem amb el Vallès.


La publicació econòmica sortirà cada primer divendres de mes i es distribuirà juntament amb l''Avui' i amb el 'Diari de Sant Cugat'. A més, també serà distribuïda a diverses empreses i institucions del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.