Delphi ha reduït en més de 138 persones la seva plantilla des de principis d'estiu


  • Comparteix:

La direcció del centre Delphi de Sant Cugat ha retallat en 138 persones el personal fix de la companyia des de principis d'any. L'empresa ha optat per les prejubilacions i les baixes de caràcter voluntari per reduir la plantilla fins al miler de treballadors. Paral·lelament, Delphi ha contractat mig centenar de professionals eventuals per afrontar la fabricació d'una nova bomba d'injecció.

Amb la reducció de la plantilla d'enguany, es posa fi a l'excedent de treballadors, sorgit arran de la caiguda de vendes de bombes d'injecció durant el 2005. En l'actualitat, la plantilla amb contracte fix de Delphi queda reduïda al miler de treballadors.

Fonts sindicals han informat que la nova bomba d'injecció fabricada a Sant Cugat s'ha llençat amb èxit al mercat. Les primeres entregues del nou producte, destinat a fabricants com Chrysler, Renault i Ford, s'han accelerat i Delphi manté contactes amb altres companyies per ampliar les vendes de la nova bomba.

D'altra banda, les mateixes fonts sindicals insisteixen que la suspensió de pagaments de la matriu nord-americana no afectarà la filial santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.