Mercè Barcons, nova directora de màrqueting de Hewlett-Packard


  • Comparteix:

Mercè Barcons és la nova directora de màrqueting de la multinacional informàtica Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat. L'executiva serà la responsable de la divisió d'impressores de gran format en el mercat internacional. Barcons també implantarà un pla integrat a totes les activitats de màrqueting des del centre de la nostra ciutat.

La multinacional nord-americana torna a tenir una dona en el seu equip directiu. Mercè Barcons ha estat designada directora mundial de màrqueting per a la divisió de les impressores de gran format, la línia de negocis dels models HP Desingjet i HP Scitex.

Barcons, que fins ara era la directora financera de la divisió, s'encarregarà també d'implantar una nova estructura organitzativa i un pla integrat per a totes les activitats de màrqueting.

Recentment, HP ha guanyat el concurs públic de l'Institut Nacional Aeroespecial Esteban Terrades, depenent del Ministeri de l'Interior. La multinacional nord-americana s'encarregarà dels serveis d'administració i suport dels sistemes SAP per un import d'1'6 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.